Yritys

Palavaneri palvelee mm. kaikissa vaneriin, lastulevyihin, työpöytätasoihin, melamiinilevyihin, OSB-levyihin, liimapuulevyihin ja MDF-levyihin liittyvissä asioissa.

Palavaneri  Pirinen Oy on Ari Pirisen, vuonna 1993 alun perin Hammaslahteen perustettu yritys. Yritys toimii nykyään omissa tiloissaan Salpakankaankadulla Joensuussa, Itä-Suomessa. Toimitilat koostuvat neljästä (4) hallikokonaisuudesta, joihin sisältyy useita tuotannon tärkeitä osia:

  • Toimisto-, myynti- ja asiakaspalvelutilat. Päärakennuksen yhteydessä toimii myös yrityksemme sahauspalvelu. Sahauspalvelumme koostuu mm. tarkkuussirkkeleistä, nostolaitteellisesta, automaattisesta paloittelusahasta sekä lukemattomista pienlaitteista.
  • Varastointi- ja tuotantotilat. Varastotilojemme yhteydessä toimii osa Kiilax -tuotteiden kokoonpanosta sekä lähettämö, joka pitää sisällään erittäin laajan valikoiman Kiilax -tuotteitamme. 
  • Porrassuojien ja rakennuskiilojen tuotantotilat. Porrassuojien kokoonpano ja valmistus, sekä Kiilax -rakennuskiilojen tuotantolinja automatisoiduin pakkausyksiköin.
  • CNC -työstö- ja listoitustilat. Tiloissa toimii mm. kolme (3) CNC -työstökeskusta, joista toinen varustettu kuvataulun jyrsintään sopivalla teknologialla. 

Monipuolisten palveluiden ja laajan Kiilax-tuotevalikoiman vuoksi asiakaskuntamme on erittäin laaja. Palvelemme ja toimitamme tuotteita aina yksityisasiakkaista suurimpiin rakennusliikkeisiin ja valtakunnallisiin rautakauppaketjuihin.

Kiilax -tuotemerkin alla tunnetuiksi tulleita tuotteitamme ovat mm. Rakennuskiilat, peitelevyt, pika-asennettavat tarkastusluukut patentoiduin pikakiinnikkein, tyyppihyväksytyt EI30- ja EI60 -paloluokitellut tarkastusluukut sekä työmaa-aikaiset porrassuojat elementtiportaisiin. Innovaatiomme ovat tehty tarjoamaan ratkaisuja ammattilaisten hektiseen aikataulutukseen. Tästä esimerkkinä tarkastusluukkujen asentamisen mahdollisuus jopa täysin ilman työkaluja!

Tutustu innovaatioihimme lisää Tuotteet -sivullamme.

Tuotteemme ovat hyvin tunnettuja myös Pohjoismaissa ja etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita jälleenmyyjiksemme.

Palavaneri Pirinen Oy:n pitkäjänteinen ja kasvujohteinen yrittäjyys palkittiin 9.11.2013 Karjalan Talolla, Joensuussa, kun Joensuun Yrittäjät Ry myönsi Vuoden Yrittäjä 2013-tunnustuksen.

Tutustu toimitiloihimme tästä linkistä!

 

palavaneri julkisivu nettisivuille.jpg 
Palavaneri Pirinen Oy:n toimitilojen viimeisin laajennus valmistui maaliskuussa 2016.