Kiilax avainkaappi

Kiilax -avainkaappi on helppo asentaa vanhaan tai uuteen kohteeseen.

Avainkaapin ulkomitat: kansi, leveys 235 mm * korkeus 335 mm, syvyyden osalta avainkaappi vaatii tilaa julkisivupinnasta 77 mm. 

Kipsilevy-rakenteeseen tehdään avainkaapin sisäosaa sapluunana käyttäen aukko. Sahaa aukko tarkasti, tarkista kuitenkin ennen leikkausta vielä kehyksen sopivuus piirtämääsi tilaan. Kehys kansineen asennetaan ensimmäisenä pikakiinnikkein tai ruuvaten rankaan. Aukon paikka on hyvä sijoittaa siten ettei se osu rangan kohdalle. Runko on valmistettu siten että kätisyyden voi valita itse.

Avainkaapin sisäosa asennetaan kehykseen painamalla sen ulkopinta rungon kanssa samaan tasoon, johon se lukittuu ja on tarvittaessa otettavissa pois. Sisäosasta löytyy 12 kpl koukkuja. 

Avainkaapin mukana tulee väliovi, jolloin koukkujen määrä kasvaa 36:een koukkuun. Vara-avaimet pyöristä, ym. onkin hyvä sijoittaa välioven taakse jolloin ne sieltä tarvittaessa löytyvät.

Runkoon ja sisäosaan on myös lisätty ns. lukkovalmius, eli leikkaukset salpa- tai kalustelukon telkeä varten. Mikäli aiot varustaa avainkaapin lukolla, suosittelemme että rungon ja sisäosan valmistelut sekä lukon asennus tehdään ennen avainkaapin asentamista.


Myyntierä:

1 kpl

EAN 6430015481497
Paino 1,00 kg
Pakkauskoko 1 kpl
Lisää tuote tarjouspyyntöön

Kpl
Takaisin