Aalto

Valmistamallamme kotelolla suojaat vaivattomasti ilmalämpöpumpun ulkoyksikön ja teet sen vielä näyttävästi. Tuotteemme soveltuu kiinnitettäväksi joko seinäpintaan tai maajalustaan. Voit valita jo neljästä eri leikkauskuviosta silmälle ja rakennuksen julkisivulle sopivimman mallin. Laaja jälleenmyyjäverkostomme kattaa koteloiden osalta melkeinpä koko Suomen. Kotelomme on suunniteltu siten että se soveltuu käytettäväksi lähes kaikkien kotitalouskäyttöön tarkoitettujen pumppujen ulkoyksiköiden kanssa. Tuotteellemme on myönnetty avainlippu-tunnus. Hyödyllisyysmallisuojatut aukkorakenteet katossa ja kotelon sivuilla mahdollistavat helpon asennuksen vaikka ulkoyksikön putkisto ei olisikaan asennettu yksikön takaa suoraan seinän sisään.

Materiaalina kotelossa on vedenkestävä exterior luokan MDF-levy. Tuotteelle onkin myönnetty 2 vuoden takuu, edellyttäen että pintakäsittely on suoritettu ohjeiden mukaisesti.

Itse kotelon kasaamiseen tarvitset vain ristipäisen ruuvimeisselin ja muutaman minuutin aikaa. Kotelon tukiraudat on asennettu siten että väärin kokoaminen on lähes mahdotonta. Pakkauksen mukana toimitetaan kasaamiseen tarvittavien ruuvien lisäksi pintakäsittely- ja asennusohje.

Valmistamme myös erikoismittaisia koteloita asiakkaan toiveiden mukaan. Kysy lisää!

Seinäkiinnitys ruuvit ja maajalusta-kiinnikkeet eivät kuulu vakiopakkaukseen.

 


Lisää tuote tarjouspyyntöön

Kpl
Takaisin