Yritys

Palavaneri Oy on Ari Pirisen 1993 alun perin Hammaslahteen perustettu yritys. Yritys toimii nykyään omissa tiloissa Salpakankaankadulla Joensuussa, itä-suomessa.

Palavaneri palvelee mm. kaikissa vaneriin, lastulevyihin, työpöytätasoihin, melamiinilevyihin, OSB-levyihin, liimapuulevyihin ja MDF-levyihin liittyvissä asioissa.

Monipuolisten palveluiden ja laajan Kiilax-tuotevalikoiman vuoksi asiakaskuntamme on erittäin leveä. Palvelemme ja toimitamme tuotteita aina yksityisasiakkaista suurimpiin rakennusliikkeisiin ja valtakunnallisiin rautakauppaketjuihin.

Kiilax-tuotemerkin alla tunnetuiksi tulleita tuotteitamme ovat muunmuassa: Rakennuskiilat, peitelevyt, pika-asennettavat tarkastusluukut sekä paloluokitellut tarkastusluukut, tutustu tuotteisiimme lisää tuotteet sivullamme.

Tuotteemme ovat hyvin tunnettuja myös Pohjoismaissa ja etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita jälleenmyyjiksemme.

Palavaneri Pirinen Oy:n pitkäjänteinen ja kasvujohteinen yrittäjyys palkittiin 9.11.2013 Karjalan Talolla, Joensuussa, kun Joensuun Yrittäjät Ry myönsi Vuoden Yrittäjä 2013-tunnustuksen.

 

vuodenyrittaja2